De camping in Brabant heeft zoveel mogelijkheden

Camping in Brabant

Wanneer je naar de camping in Brabant gaat, beleef je een zeer fijne tijd. De huisjes en tenten die je hier kan huren zijn allemaal even mooi. Camping in BrabantOok de faciliteiten die je hier hebt, vind je nergens. Hier kan je naar hartenwens zwemmen, zowel binnen in een overdekt zwembad. als buiten in een natuurbad met strand. Niet voor niets is dit een vijf sterren kampeerplaats. Nog nooit heb ik het zo naar mij zin gehad met kamperen.

Vaak gingen wij met onze eigen tent ergens heen en voordat de tent stond hadden wij al de grootste ruzie. Deze ruzie kwam omdat het ons niet lukte om de tent op te zetten. Vreselijk als ik daar nu nog aan denk. Daarom gaan wij nu op een andere manier kamperen en daar zal ik je alles over vertellen. 

Wij gaan gezellig weer naar de camping in Brabant

Camping in BrabantOmdat wij dus steeds grote ruzie kregen als wij met de tent op vakantie gingen, hebben wij naar een andere mogelijkheid gezocht. Wij wilden wel graag kamperen, maar de stress die hieraan vooraf ging vermijden. Via het internet zijn wij terecht gekomen op een camping in Brabant. Dit heeft de naam Recreatiepark De Achterste Hoef. Hier staan al tenten klaar waar je zo in kan. Maar niet alleen tenten ook chalets, mooie bungalows en safaritenten. Vooral de laatste mogelijkheid leek ons erg leuk. Want hier verblijf je in een tent, maar van binnen lijkt het net een bungalow.

Wederom was onze vakantie bijzonder leuk en hebben wij het bijzonder naar de zin gehad. Deze keer hadden wij onze ouders meegenomen, want daar was nu genoeg ruimte voor. Zij hebben zich ook prima vermaakt, al was het af en toe met een goed boek bij de tent. Volgend jaar gaan wij hier zeker weer naartoe.