Goed geholpen bij Kliniek Veldhoven

logo-150x114

tattoo rugSinds kort heb ik een nieuwe baan waarbij ik ook wel casual kleding aan mag. Het is nu nog wat kouder buiten en daarom kan ik kleding dragen met lange mouwen. In de zomer kan ik ook gewoon polo’s aan naar het werk en daarom wil ik mijn tattoo laten verwijderen bij Kliniek Veldhoven.

Spijt

De tattoo op mijn onderarm heb ik ooit laten zetten toen ik jong was. Het leek mij toen een prima idee om zo’n tattoo te laten zetten. Helaas heb ik er nu best wel spijt van, omdat de tattoo helemaal niet representatief is voor mijn baan. Mijn taak is ook om langs verschillende klanten te gaan en zo’n tattoo wordt niet altijd gewaardeerd.

Een vriend van mij vertelde over de tattoo verwijdering bij Kliniek Veldhoven. Hij had namelijk zijn tattoo laten verwijderen bij de kliniek en het resultaat zag er wel goed uit. Het leek mij wel een goed idee om mijn tattoo te laten verwijderen en daarom had ik bij de kliniek een afspraak gemaakt.

kliniek-veldhoven-300x225Tijdens de eerste afspraak heb ik gelijk de eerste behandeling gehad. Vooraf zijn er nog een paar dingen uitgelegd en daar was ik wel tevreden mee. De behandeling zelf deed niet zo heel erg veel pijn, maar het brandde wel heel erg na en dat was wat minder prettig.

Na de eerste behandeling zag ik duidelijk verschil en toen ik alle behandelingen had gehad zag je de tattoo helemaal niet meer zitten. Zo weet ik zeker dat ik ook in de zomer polo’s aan kan!