Windscherm, kijk eens bij Xterior

Beschutting

Windscherm en wel een die het hele jaar kan blijven staan was mijn zoekopdracht. Deze opdracht heb ik kunnen voltooien bij het bedrijf, Xterior.  Daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn reactie hier te plaatsen. Voor mijn ouders heb ik de opdracht gekregen om het terras van hun restaurant op te knappen. Ik ben erg handig en heb een volledig nieuw straatwerk aangebracht. Wanneer je eenmaal begint aan zo’n klus dan kijk je ook verder. Toen ik mijn ouders voorzichtig vertelde over de beschutting die niet functioneert door de kieren. En de oude beschutting toch echt zijn beste tijd heeft gehad. Waren zij het met mij eens dat dit inderdaad moest worden vervangen.

windscherm

Windscherm op maat

Een windscherm dat op maat is gemaakt is natuurlijk ideaal! Hierdoor weet je zeker dat je geen last hebt van kieren en dan heeft tocht geen kans meer. Daarom ben ik zo blij dat ik dit adres heb gevonden. De mensen van dit bedrijf hebben echt vakwerk geleverd. Dit alles is te realiseren voor een aantrekkelijk lage prijs. Je kunt jaren plezier hebben van je aankoop omdat er met duurzaam materiaal wordt gewerkt. Kortom, wij zijn een tevreden klant.