Opleiding administratief medewerker

Opleiding administratief medewerker

De opleiding administratief medewerker heb ik gevolgd bij: fabiusopleidingen.nl welke ik met succes heb weten af te ronden. Wat zo prettig is aan deze studie is dat je maar één morgen of avond per week naar de leslocatie hoeft te gaan. Omdat ik van mening ben dat dit voor iedereen te doen is, wilde ik deze aanrader graag achter laten op dit blog. Of je je nu wilt omscholen of omdat je graag wilt doorleren? Wanneer je net als ik, een baan hebt dan is dit prima te combineren. Het was voor mij een uitdaging om verder te gaan leren zodat ik kan doorgroeien binnen het bedrijf waar ik werkzaam voor ben.

Opleiding administratief medewerker

Met de juiste kennis kan ik nu gaan solliciteren

Nu ik mijn opleiding als administratief medewerker heb afgerond, is het prettig om met de juiste kennis te gaan solliciteren. Omdat ik bij een zeer groot bedrijf werk, is het nu alleen nog wachten tot de juiste functie vrij komt. Met de goede voorbereiding op zak, kan ik direct aan de slag en dat geeft mij een zelfverzekerd gevoel.

Wat ook goed is om te weten, is dat je een deel van je studie terug kunt vragen bij de belastingdienst. Naast de vele kortingen die je hier kunt vinden (zoals winterkorting) maakt het bij-leren natuurlijk nog aantrekkelijker. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Ik ben inmiddels een zeer tevreden klant van dit bedrijf.

Opleiding administratief medewerker