Het werkt eindelijk, de torin ventilatoren

Ik zocht torin ventilatoren maar met mijn domme hoofd had ik het verkeerde merk besteld, ik sloot ze aan en het werkte matig, ik dacht, voor die prijs, dat het wel oke was. Maar het sloeg nergens op. Toen ik nog eens goed keek zag ik dat het ook helemaal geen torin ventilatoren waren, heel dom. Soms kan ik mij gewoon verkijken, dan kijk ik niet echt goed naar wat ik bestel. Ik moet daar dus echt beter in worden, maar het zij zo. Ik heb toen meteen op het internet naar torin gezocht en zo gevonden wat ik nou echt zocht. Ze zijn nu binnen en je merkt het meteen, het werkt veel beter en dat is zo fijn om te merken, ik kan meteen ook weer aan de slag. Ik wil de komende maanden even extra aandacht besteden aan dit alles, zodat ik weer even een flinke groei kan maken. De laatste tijd heb ik het een beetje links laten liggen omdat ik erg druk was, tja, kan gebeuren. Maar nu weer goede motivatie om er wat van te maken. Ik word er steeds beter in dus dat werkt ook wel mee. Ik denk dat het wel goed komt ja.

logo-1